×

Președintele SANDU în vizită la Scoreni

Zilele acestea, E.S. Maia SANDU, Președinte al Republicii Moldova a fost într-o vizită în raionul Strășeni și a vorbit cu oamenii din Scoreni, Vorniceni și Cojușna despre problemele localităților, despre eforturile care se fac pentru a depăși crizele provocate de războiul din Ucraina precum și despre planurile de integrare europeană. „Vom reuși, în pofida greutăților, prin unitate și acționând ca o comunitate. Iar fiecare dintre noi, acolo unde este, poate și trebuie să facă diferența”, a spus Președinta Maia SANDU.

Astăzi, toate aceste trei localități se dezvoltă din resurse proprii sau donate de către partenerii de dezvoltare și realizează, cu implicarea localnicilor, proiecte cu finanțare din Programul „Satul european”. Mulțumită acestui Program, la Scoreni va fi reconstruit Complexul Muzeistic.

„M-am bucurat mult să întâlnesc oameni curajoși, care deschid afaceri în localitățile rurale. Moldova va reuși datorită oamenilor săi care nu se tem de muncă și care schimbă în bine viața comunităților”, a declarat Președinta Maia SANDU.

sursa știrii: presedinte.md

Președintele Republicii Moldova în vizită la Scoreni