×

1 Februarie – Ziua autonomiei locale şi sărbătoarea profesională a lucrătorului din administraţia publică

Ziua autonomiei locale şi sărbătoarea profesională a lucrătorului din administraţia publică a fost  instituită prin Hotărârea Guvernului nr.75 din 08.02.2012, întru recunoașterea importanței și valorii persoanelor care activează în domeniul administrației publice locale, precum și datorită importanței asigurării autonomiei locale în procesul de edificare și consolidare a statului democratic Republica Moldova.

Cu această ocazie, Președintele Republicii Moldova Dna Maia SANDU a semnat astăzi un Acord privind edificarea dezvoltarea parteneriatului cu Congresul Autorităților Locale (CALM).

Cu un mesaj de felicitare din partea Guvernului a venit și Dl Aureliu CIOCOI, Prim-ministru interimar.

Felicitări aleșilor locali și lucrătorilor din administrația publică locală – Vă dorim succes în asigurarea unui trai mai bun pentru fiecare cetațean al Republicii Moldova!

 

surse: https://fb.watch/3nHDu8paUe/  https://gov.md/ro/content/aureliu-ciocoi-de-ziua-lucratorului-din-administratia-publica-locala-va-multumesc-pentru-ca , https://presedinte.md/rom/discursuri/mesajul-presedintelui-republicii-moldova-maia-sandu-cu-ocazia-semnarii-acordului-privind-edificarea-si-dezvoltarea-parteneriatului-cu-calm